jan 02

Flinke schade door vuurwerk in zaal Tafeltennis Zwolle

5f005a01a4ee05eb05ea051c0ff7ddc6Tijdens de nieuwjaarsreceptie bleek dat een deel van het gebouw van Tafeltennis Zwolle in de Albert Cuypstraat is beschadigd ten gevolge van wateroverlast. Dit water was afkomstig van het dak dat is beschadigd door vuurwerk. Het dak heeft op verschillende plaatsen door vuurwerkschade meerdere gaten opgelopen. Een specialist van de gemeente heeft, ondanks dat het buiten al donker was, kunnen constateren dat vuurwerk de boosdoener was van de beschadigingen aan het dak.


Zoals het er nu uitziet is de vloer voor het grootste gedeelte beschadigd door water. De vloer zet uit en vormt bollingen op grote plekken in de zaal. Ook de plafondplaten in de zaal en dames kleedkamer zijn verloren gegaan door de hoeveelheid water.

Verder zal er voor de gemeente en de verzekering nog een expert moeten kijken naar de totale schade (zichtbaar en onzichtbaar) in het pand.

Dit heeft voor de vereniging en huurders grote gevolgen in de komende weken. De vereniging verwacht dat de leden in ieder geval de komende 14 dagen niet kunnen tafeltennissen. Tot nader order zijn toernooien, trainingen en vrij spelen niet mogelijk. Het bestuur hoopt hierbij op begrip en geduld. Het bestuur zal, zodra dit kan, meer informatie delen per mail over de voortgang van het herstel.

Natuurlijk hadden de leden zich de start van 2016 op een andere manier voorgesteld. Op de vrijdagen is de kantine wel open zodat men toch gezellig bij elkaar kunnen zijn en een kaartje kunnen leggen.

Schade in gebouw Tafeltennisvereniging.

Schade in gebouw Tafeltennisvereniging.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2016/01/02/flinke-schade-door-vuurwerk-tafeltennis-zwolle-zaal-in-dieze/26951/