jan 08

Wat kan er bij Doe Het Zelf Garage Zwolle

Doe Het Zelf Garage Zwolle Tn“De Doe Het Zelf garage is er voor iedereen, de drempel ligt laag”, zo zegt de beheerder. “Niet alleen voor de buurt maar voor heel Zwolle en daar buiten. Je bent altijd welkom, de koffie staat klaar.” De garage aan de Floresstraat 7 is elke werkdag open van 12:00 tot 16:00 uur.

Je kunt er sleutelen aan jouw auto, motor, brommer of fiets. Voor auto’s is er een brug of zijn werkplekken op de grond, die voor een schappelijke prijs te huur zijn. Je moet zelf kennis hebben om aan één van deze voertuigen te kunnen sleutelen maar als je er niet uitkomt, is er altijd wel iemand die je kan helpen.

In de garage lopen genoeg mensen met verschillende kennis en vaardigheden rond. Als uw auto niet door de keuring komt, dan kunnen de afkeurpunten hier verholpen worden door u zelf. De apparatuur en het juiste gereedschap zijn aanwezig, alles in overleg met de beheerder.

Doe Het Zelf Garage

De beheerder bekijkt of er mogelijkheden zijn om de doelen van de garage uitgebreid te krijgen. De plannen zijn om een veilig fiets- of brommerprogramma te starten voor jongelui van 10 t/m 16 jaar en een cursus eerste hulp bij auto’s voor volwassenen.

Doe Het Zelf garage Zwolle wordt ondersteund door Travers Welzijn, SWZ, deltaWonen, Openbaar Belang, de politie en de gemeente Zwolle.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2016/01/08/wat-kan-er-bij-doe-het-zelf-garage-zwolle/26979/