jan 29

Plannen dubbel fietspad Meppelerstraatweg bekend

Meppelerstraatweg ZwolleDe plannen voor het fietspad aan de flatkant van de Meppelerstraatweg in Zwolle zijn bekend, er was veel belangstelling van bewoners bij de presentatie van de tekeningen.

Van onder de tunnel bij de McDonald’s gaat er een fietssnelweg komen tot aan de rotonde Meppelerstraatweg / Hogenkampsweg en Bankastraat. De tekeningen zijn te zien bij Focus aan de Zerboltstraat. Een werkgroep van bewoners en de gemeente heeft afgelopen periode plannen bekeken en gemaakt en na veel wikken en wegen zijn de plannen nu oké.

Aan de even zijde van de weg wordt het bestaande fietspad aangepast en krijgt nu twee fietsstroken in tegengestelde richting van de Vornkenstraat tot aan de Caspar Fagelstraat. Er komt ook een doorsteek zodat auto’s sneller op de Ceintuurbaan kunnen komen. Als alles meezit moet dit plan volgens de uitvoerder eind oktober gerealiseerd zijn.

Dubbel Fietspad Meppelerstraatweg 2016-01-26-01Dubbel Fietspad Meppelerstraatweg 2016-01-26-02Dubbel fietspad Meppelerstraatweg 2016-01-26-03

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2016/01/29/plannen-dubbel-fietspad-meppelerstraatweg-bekend/27039/