jan 30

Geslaagd voorleesontbijt op PSZ Vlasakkers

Voorleesontbijt PSZ Vlasakkers 2016Op woensdag 27 januari zijn de Nationale Voorleesdagen van start gegaan met het Nationaal Voorleesontbijt. Zo ook op Doomijn peuterspeelzaal Vlasakkers. Zij hadden een ontbijt georganiseerd voor de kinderen en hun ouders.

Van supermarkt Coop aan de Vechtstraat hadden ze allemaal heerlijke dingen gekregen om een goed gevulde tafel te kunnen dekken. Er waren krentenbollen, gewone bollen, kaas, vleeswaren, hagelslag, enz. En voor de ouders was er ook een heerlijk kopje koffie of thee. Zij willen de Coop hartelijk danken voor de sponsoring van ons ontbijt!

Tijdens het ontbijt zat er ook een speciale gast aan tafel; gemeenteraadslid Oswald van Dam van de D66. Hij kwam niet alleen gezellig met ons mee eten en koffiedrinken. Hij kwam ons ook voorlezen uit het prentenboek van het jaar ‘We hebben er een geitje bij’. Door voor te lezen aan kinderen, elke dag bijvoorbeeld 15 minuten, leren zij er heel veel nieuwe woorden bij. Meneer Van Dam kon prachtig vertellen over dat er een geitje bij is op de kinderboerderij. En vooral de koe kon hij heel goed nadoen!

Voorleesontbijt PSZ Vlasakkers 2016-01-27-02

Medewerkers van peuterspeelzaal Vlasakkers willen Oswald van Dam dan ook ontzettend bedanken dat hij bij hen wilde voorlezen. “We hebben een geslaagde ochtend gehad!”

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2016/01/30/geslaagd-voorleesontbijt-op-psz-vlasakkers/27050/