feb 04

Creatief met kleding bij modecafé Bij Bosshardt

Modecafé Bij Bosshardt TnCreatief bezig zijn met kleding, dat is het Modecafé! Of het nu breien, haken, naaien, borduren of iets anders is. Iedereen is welkom en kan werken aan zijn of haar eigen project. Zelfs als je nog nooit met kleding hebt gewerkt kun je dit in het modecafé leren.

Het Modecafé is elke maandag van 13:15 tot 15:15 uur bij Bij Bosshardt aan de Geert Grootestraat 9-11 in de Zwolse wijk Dieze-Oost. Voor twee euro per keer kan jij ook meedoen, naaimachines zijn aanwezig!

Bij Bosshardt is een inloop voor wijkbewoners en is elke maandag t/m donderdag open van 10:00 tot 15:00 uur. Bewoners mogen binnenkomen voor een kop koffie. Verder kan in overleg gratis gebruik worden gemaakt van onze ruimtes als er sprake is van een activiteit door of voor de wijk. Denk aan een bingo, filmavond, kaarten of sjoelen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden bij Buurtsteunpunt Bij Bosshardt kunt u contact opnemen met Inge van der Kroef, via e-mail inge.van.der.kroef@legerdesheils.nl.

Modecafe Bij Bosshardt

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2016/02/04/creatief-met-kleding-bij-modecafe-bij-bosshardt/27055/