apr 01

Sponsorvoetbal zomeractiviteiten Kinderplezier Zwolle

Sponsoring Zomeractiviteiten ugNa het succes van voorgaande jaren gaan Bianca Schenkel en Angela van Oosten ook in 2016 zomeractiviteiten houden in de Indische Buurt. De moeders van Kinderplezier Zwolle bedenken allerlei buitenactiviteiten voor kinderen die niet zomaar op vakantie kunnen, maar ook voor iedereen die het gewoon leuk vindt om mee te doen.

Om geld bijeen te krijgen organiseren zij zaterdag 9 april een sponsorvoetbal en een spelletjescircuit op het Bali Sportveld aan de Bankastraat. Kinderen komen uiterlijk 7 april bij bewoners langs om een bijdrage te vragen in de vorm van materiaal of geld.

Dit mag een vast bedrag zijn of een bedrag per doelpunt. Als tegenprestatie proberen de jonge deelnemers veel doelpunten te scoren bij de keeperstrainer van DTS Ede. Voor de eerlijkheid krijgt de keeper een handicap.

Op zaterdag 9 april bent u tussen 13:00 en 16:00 uur van harte welkom om alle kinderen aan te moedigen. Die middag is er een Rad van Avontuur en een grabbelton. Verder is er gezellige muziek en een kraampje met broodjes knakworst of hamburger. Vanaf 13:00 uur is er een live optreden van Wesley Wolters!

Leuke prijzen bij rad of grabbelton
Met een lot voor het Rad van Avontuur en de grabbelton kunt u leuke prijzen winnen, twee taarten van Mamaloes Taarten ter waarde van tien euro, een kledingbon van Dondersteentjes.com, twee kappersbonnen van Renato Kapsalon, vijf complete wasbeurten (1+) bij Bas Autowas, een mijnTafel waardebon van vijfentwintig euro, diverse kinderprijzen, prijzen voor volwassenen, rollades en waardebonnen.

Bianca Schenkel en Angela van Oosten tijdens de sponsorloop in 2015

Bianca Schenkel en Angela van Oosten tijdens de sponsorloop in 2015

Kom zaterdag 9 april ook naar het sponsorvoetbal en maak er een gezellige middag van. U kunt uw bijdrage zelf afgeven op het Bankaveldje. De hele opbrengst komt ten goede aan de zomeractiviteiten voor de kinderen in uw buurt!

Het sponsorvoetbal wordt mede mogelijk gemaakt door:
Pauropus, Willem de Klokkenmaker, AH Klein Grachtje, Moby Dick, Bas Autowas, Coop, Jonkman, Djambo Kidsplay, Mamaloes Taarten, Dondersteentjes.com, Wijkvereniging De Vlasakkers, McDonald’s, Party Verhuur Zwolle, Eerenstein Verf en Wand, Belmotoren, Onderdelenhuis, Hollandia, Café Lucky, Supportersclub PEC Zwolle, Pontifexx, Boni, Karwei, Slagerij Van Gullik, Renato Kapsalon, Trekpleister, Voordeelshop, Oving, Jojo’s Kapsalon, Stadsdrogist, Kip2Day, mijnTafel, Fish Fix Vishandel, FEBO, Viskraam Dolphin, Travers Welzijn en Scooter For You.

Sponsorvoetbal Zomeractiviteiten 2016

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2016/04/01/sponsorvoetbal-zomeractiviteiten-kinderplezier-zwolle/27272/