apr 04

Veel muziek en dans op Showcase Jubal Zwolle

Jong Jubal ugShowband Jubal Zwolle presenteert zaterdag 16 april 2016 voor de vierde keer de jaarlijkse Showcase. Op deze avond stellen alle onderdelen zich voor aan het aanwezige publiek. De Showcase vindt vanaf 19:00 uur plaats in het Jubalgebouw in Zwolle.

De Showcase is een concept dat Jubal al enkele jaren met succes uitvoert. Kenmerkend voor dit concert is dat alle onderdelen, van het leerlingenorkest en Jong Jubal tot aan het seniorenorkest en de colorguards, hun muziek en shows laten horen en zien. Voor veel jeugdige muzikanten is dit hun allereerste concert.

Voorproefje nieuwe taptoeshow
De Showcase is een manier waarop Jubal Zwolle aan vrienden, donateurs, familieleden, sponsoren en overige geïnteresseerden laat zien wat er het komende jaar te beleven is qua muziek en show. Dit jaar werkt Jubal hard aan een nieuwe taptoeshow, waarvan tijdens de Showcase voor het eerst een voorproefje te horen is.

Jubal Showcase 2015

De avond begint om 19:00 uur in het Jubalgebouw aan de Geert Grootestraat 1 in Dieze-Oost, de zaal is vanaf 18.30 uur geopend. De entree is gratis en in de pauze is er een leuke activiteit. De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel en muziek van evenementenband 103dB.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2016/04/04/veel-muziek-en-dans-op-showcase-jubal-zwolle/27281/