apr 05

Bij Bosshardt organiseert filmavond met maaltijd

Bij Bosshardt Zwolle ugBij Bosshardt organiseert 14 april een gezamenlijke maaltijd met aansluitend een filmavond. Bij Bosshardt wil de filmavond met maaltijd één keer in de twee weken houden. Heb je zin om donderdag 14 april tussen 18:00 en 21:00 uur samen met andere bewoners van Zwolle een gezellige avond te beleven?

Geef je hiervoor dan op door te bellen met 038- 454 87 83 of 06-13 17 44 91 of kom van te voren langs bij Bij Bosshardt aan de Geert Grootestraat 9-11 in Dieze-Oost. Voor de avond vraagt Bij Bosshardt twee euro vijftig (maaltijd, film, hapje en drankje inbegrepen).

De film die ze gaan kijken is: ‘Het leven van een verzetsheldin’. Er wordt ook een heerlijke pasta bereid door onze vrijwilligers. Ben je niet in de gelegenheid om mee te eten, dan kan je om 18:45 uur binnenlopen. Je bent van harte welkom in de huiskamer van de wijk Bij Bosshardt.

Het leven van een verzetsheldin
In deze nieuwe documentaire over het leven van Corrie ten Boom volgen we haar leven aan de hand van interviews, foto’s en fragmenten met Corrie zelf. Er is meer dan alleen het wereldberoemde verhaal van De Schuilplaats, waarbij Corrie en haar familie ruim 800 Joodse mensen het leven redden. Werd Corries geloof tijdens de Tweede Wereldoorlog bijna dagelijks op de proef gesteld, in de jaren daarna reisde ze de wereld over met Gods boodschap van vergeving en verzoening. Pam Rosewell Moore, die de laatste jaren van Corries leven voor haar zorgde, brengt deze ‘Zwerfster voor God’ in deze documentaire heel dichtbij. Er werd o.a. gefilmd in het Corrie ten Boom Museum in Haarlem.

Poster Bij Bosshardt Filmavond 14-04-2016

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2016/04/05/bij-bosshardt-organiseert-filmavond-met-maaltijd/27289/

1 reactie

    • Elisabeth on 7 april 2016 at 09:45

    Wat een PRACHTIG initiatief! Hoe Corrie ten Boom, tante Corrie zoals velen haar noemden, geleefd heeft, was bij haar leven en nog altijd een voorbeeld voor velen, en voor mij ook. Ik wens jullie na deze eerste mooie filmkeuze vele andere hartrakende filmavonden!

    Hartelijke groet aan allen die dit initiatief mogelijk maken,
    Elisabeth Versluis

Reacties zijn uitgeschakeld.