mei 05

Nieuwe groep Ladies Only start op De Springplank

Bewegen voor vrouwen ugLadies Only is bewegen voor en door vrouwen. Een uur op woensdagochtend speciaal voor vrouwen die in groepsverband willen bewegen. Tijdens dit uur wordt op een gezellige manier aan lichamelijke gezond- en fitheid gewerkt. Vrouwen van alle leeftijden zijn welkom, iedereen traint op zijn eigen niveau.

Op woensdagochtend 11 mei start gediplomeerd instructrice Leila Taher een nieuwe groep Ladies Only. Ladies Only is een uurtje sport en bewegen speciaal voor vrouwen. De bedoeling is om aandacht te geven aan verschillende sport en spel activiteiten. “Bewegen is goed voor de gezondheid, maar er moet ook ruimte zijn voor een praatje en gezelligheid”, aldus Leila.

Tijdens de lessen komen verschillende sporten aan bod. De ene week kan er een partijtje volleybal gespeeld worden, terwijl de andere week meer aandacht is voor bewegen op muziek. En bij mooi weer is een wandeling in de buitenlucht ook niet uitgesloten. De laatste les sluiten we af met een gratis gezonde lunch!

Bewegen voor vrouwen

De lessen zijn op de woensdagochtenden 11 mei, 18 mei, 25 mei en 1 juni van 10:30 tot 11:30 uur in de gymzaal van basisschool de Springplank, Beukenstraat 83. De kosten zijn € 6,50 voor vier weken sporten, inclusief lunch na de laatste les.

Interesse?
Bent u na het lezen van dit verhaal enthousiast en lijkt het u leuk om een maand met andere vrouwen te bewegen op een laagdrempelige manier? Geef u dan nu op via de mail. Stuur uw naam, leeftijd en telefoonnummer naar buurtsportcoach@sportservicezwolle.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2016/05/05/nieuwe-groep-ladies-only-start-op-de-springplank/27390/