mei 07

Vrijwilligers zorgen al veertig jaar voor onderhoud speeltuin

Speeltuin_04-1Drie vrijwilligers van Speeltuin Het Noorden aan de Albert Cuypstraat 15A gaan na veertig jaar trouwe dienst ‘met pensioen’.  De onderhoudsploeg zorgt in de wintermaanden voor het herstellen van de speeltoestellen. In de zomer, als de speeltuin open is, zorgen de vrijwilligers voor onderhoud van het terrein.

Het speeltuinbestuur is daarom op zoek naar vrijwilligers die een maal per week een paar uur aan het werk willen met het onderhoud van de speeltoestellen. ‘Zonder vrijwilligers gaat het ons niet lukken de speeltuin in de toekomst open te houden’, laat het bestuur in een brief aan de leden weten.

Mocht u interesse hebben laat dit dan weten via e-mail: het_noorden@live.nl  

De nieuwe website van de speeltuinvereniging is inmiddels ook in de lucht en u kunt de speeltuin ook vinden op Facebook.

Inmiddels is de speeltuin weer open en wordt de tuin, mede door het prachtige weer tijdens de mei vakantie alweer goed bezocht.

De vrijwilligers hebben hard gewerkt om speeltoestellen, gras en bloemperken weer in topconditie te krijgen en dat is goed gelukt.

De entreeprijs is 1,00 euro per dag per persoon. Het lidmaatschap kost slecht € 17,50 per gezin per jaar.

Speeltuin_04-1

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2016/05/07/vrijwilligers-zorgen-al-veertig-jaar-voor-onderhoud-speeltuin/27401/