sep 26

Focus start cursus Herstellen Doe Je Zelf in oktober

Focus Zerboltstraat TnEen nieuwe reeks van de cursus ‘Herstellen Doe Je Zelf’ start in oktober. Herstellen doe je zelf is erop gericht het herstel van mensen met een psychische of psychiatrische beperking te bevorderen. De methode draagt bij aan empowerment, zelfwaardering, hoop en de kwaliteit van leven. De cursus bestaat uit twaalf bijeenkomsten.

Praktijkervaringen laten zien dat de deelnemers zich geïnspireerd en ondersteund voelen door de ervaringsdeskundige cursusleiders. Uit effectonderzoek blijkt dat de methode een positief effect heeft op belangrijke aspecten van herstel, zoals empowerment, zelfvertrouwen en hoop.

De cursus begint op 11 oktober en beslaat twaalf dinsdagmiddagen (van 13.00 tot 15.00 uur). De cursus wordt gegeven door ervaringsdeskundigen en professionals van Stichting Focus en vindt plaats aan de Zerboltstraat 63 in Zwolle. In koffie en thee wordt voorzien, je betaalt alleen veertig euro onkostenvergoeding voor het cursusmateriaal.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u een e-mail sturen naar focusopherstel@focuszwolle.nl of bellen met 038-452 58 02.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2016/09/26/focus-start-cursus-herstellen-doe-je-zelf-in-oktober/27984/