nov 03

Nieuwe instrumenten voor jeugd Jubal Zwolle

Jubal Zwolle nieuwe instrumenten ugShowband Jubal Zwolle mocht dinsdagavond 1 november de jeugdmuzikanten verblijden met tien splinternieuwe trompetten. Later volgen nog meer nieuwe instrumenten.

Door het succes van de Muzikidz-cursussen van de afgelopen jaren, kreeg showband Jubal Zwolle een tekort aan instrumenten. Met behulp van bijdragen van het Hervormd Weeshuis, de Stadkamer en het Prins Bernhard Cultuurfonds kreeg Jubal onlangs voldoende mogelijkheden om het instrumentarium uit te breiden met tien trompetten, zes saxofoons, vier dwarsfluiten en vier trombones.

De jeugdmuzikanten en het bestuur van Jubal Zwolle zijn erg blij met de nieuwe instrumenten. Bestuurslid Piet Segers: “Het Hervormd Weeshuis, de Stadkamer en het Prins Bernhard Cultuurfonds waren allen bereid om een belangrijke financiële bijdrage te leveren aan de muzikale ontwikkeling van onze jeugd. Deze kunnen nu op een goede manier doorgaan met hun hobby.”

Nieuwe instrumenten Jubal Zwolle

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2016/11/03/nieuwe-instrumenten-voor-jeugd-jubal-zwolle/28122/