nov 04

Dieze Collectief geeft workshop Cajon bouwen

Cajon bouwen ugHet Dieze Collectief geeft samen met muzikant Rudy een workshop Cajon bouwen met materialen die zijn gered van bouwterreinen. Er is plaats voor vier bouwers of liefhebbers van het Peruaanse slaginstrument.

Het doel is mensen te laten zien dat je met heel weinig tot niets, maar met veel creativiteit, een muziekinstrument kunt maken en daar veel plezier aan beleeft.

“We willen laten zien wat je met gerede materialen kunt maken. Duurzaamheid en hergebruik van grondstoffen staan bij ons centraal, ook de inrichting van de weggeefwinkel is gemaakt van pallets en bezemstelen”, voegt Mariam van Het Dieze Collectief eraan toe.

De workshop wordt gegeven aan de Regelandisstraat 15 en duurt vier middagen. Op dinsdag 8, 15, 22 en 29 november kun jij tussen 13:00 en 16:00 uur bouwen aan jouw drumbox. Neem zelf een hamer, een zaag en een goed humeur mee!

Voor de hele workshop betaal je € 25,00 inclusief materialen, koffie of thee en jouw zelfgemaakte Cajon. Normaal kost een Cajon ongeveer € 100,00 en voor een bouwpakket betaal je rond de zestig euro. Opgeven kan bij de weggeefwinkel op dinsdag en donderdag tussen 13:00 en 15:00 uur of via hetdiezecollectief@mail.com.

Workshop Cajon Bouwen

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2016/11/04/dieze-collectief-geeft-workshop-cajon-bouwen/28127/