nov 10

Focus biedt kinderfeestjes voor minimagezinnen

Focus op VerbindenFocus op Verbinden organiseert vanaf nu kinderfeestjes voor minimagezinnen. In samenwerking met Stichting Buiten de Boot zetten zij zich in voor de kinderen van ouders die niet veel te besteden hebben.

“Wij vinden dat ieder kind de mogelijkheid moet hebben om zijn of haar verjaardagsfeestje te kunnen vieren. Daarom willen we de eerste paar kinderfeestjes gratis aanbieden”, meldt een medewerker van Focus.

“Wij bieden kinderfeestjes aan in verschillende thema’s zoals piratenfeestjes, prinsessenfeestjes, indianenfeestjes, schilderfeestjes en kookfeestjes.”

De kinderfeestjes zullen voornamelijk op de woensdag en vrijdag zijn, andere dagen in overleg. Wil je meer weten over de beschikbaarheid van de verjaardagsfeestjes? Ken/ben jij iemand die interesse heeft in een kinderfeestje of lijkt het jou leuk om mee te helpen met dit leuke project? Neem dan contact op met Focus op Verbinden, via telefoonnummer 038 – 452 58 02 of stuur een e-mail naar focusopverbinden@focuszwolle.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2016/11/10/focus-biedt-kinderfeestjes-voor-minimagezinnen/28161/