nov 12

Huiskamerconcert voor goed doel

Rob Dokter ugAan de Sumatrastraat 82 vindt donderdagavond 10 november de eerste van een serie huiskamerconcerten plaats. Country en folk artiest Rob Dokter speelt prachtige vertolkingen van Johnny Cash en Chuck Berry, maar ook zijn eigen songs. Rob bezorgt het aanwezige publiek een gezellige avond.

Het volgende huiskamerconcert is op 24 november. Dan komt het duo Annemarie en Raymond, bekend van onder andere Muziek in de Tent en veel gevraagd bij zalen in Zwolle. Dit concert begint om 19:30 uur en vanwege het vroege tijdstip wordt er onversterkt gespeeld en zonder harde drums.

De artiesten spelen geheel gratis, de entree is één euro en gaat naar een goed doel.  De opbrengst van Rob Dokter en Annemarie en Raymond gaat naar een sinterklaasactie voor kinderen die in armoede leven. Mocht u zelf tot een gezin behoren wat bijna geld voor een sinterklaascadeau kan missen of kent u een gezin dat tot deze doelgroep hoort, dan kunt u ze opgeven voor de actie Sint voor ieder kind via e-mailadres sintenpietvooriederkind@gmail.com.

Ontspannen sfeer tijdens huiskamerconcert Rob Dokter

Ontspannen sfeer tijdens huiskamerconcert Rob Dokter

Op zondag 11 december treedt de band Black Sheep Wolfgang op. De vijfmans formatie speelt ’s middags tijdens Muziek bij de Buren, waarvoor ze in Zwolle geselecteerd zijn. Ook zij spelen voor een goed doel, namelijk voor het KWF. Om die reden wordt er geen entree gevraagd, maar kun je donatie achterlaten in een fooienpot. Bovendien kan hun onlangs uitgebrachte cd Heaven (vernoemd naar de bijnaam van de onlangs overleden vrouw van de drummer, zij is een paar weken geleden gestorven aan de gevolgen van kanker) gekocht worden voor vijf euro, waarvan twee euro naar KWF gaat. Black Sheep Wolfgang speelt vanaf 13:00 uur drie sets van dertig minuten samen met gastmuzikanten.

In januari 2017 zal een Nederlandstalige artiest zich laten horen, nadere informatie hierover volgt. Als u een leuke Nederlandstalige artiest weet, stuur dan een mailtje naar williamnijdam@gmail.com.

Boekingskantoor Rock The House, gevestigd op de Sumatrastraat 82, heet u dan bij elk evenement van harte welkom. Bij alle concerten zijn koffie, thee en limonade gratis. Andere drankjes mag u dan zelf meenemen.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2016/11/12/huiskamerconcert-voor-goed-doel/28172/