nov 18

Voetbalster te gast bij wedstrijd Berkum – Klarenbeek

Kirsten Koopmans ugTijdens de thuiswedstrijd van VV Berkum Vrouwen 1 tegen SC Klarenbeek op zaterdag 26 november is Kirsten Koopmans te gast. Het toptalent, speelster van het eredivisievrouwenteam van PSV Eindhoven, gaat in de rust vijf penalty’s nemen om geld in te zamelen voor de Gift City.

Kirsten gaat de penalty’s nemen en oud Berkummer Dick van den Brink, van Brink Schuttingbouw aan de Marsweg 1a in Zwolle, staat in de goal om ze te stoppen. Bij elk doelpunt van Kirsten gaat er € 100,00 naar de Gift City.

De Gift City aan de Rieteweg biedt samen met het City Café, de Keuken, de Twinkelwinkel, de Meubelloods en het Talentenbureau een plek voor kansen en ontmoetingen. Dit doen ze voor zogeheten Citywerkers, bedrijven en vrijwilligers. Citywerkers zijn mensen die bijvoorbeeld een afstand tot de arbeidsmarkt hebben of een psychische of lichamelijke beperking. Of mensen die een uitkering hebben.

De Gift City biedt de mogelijkheid voor het doen van vrijwilligerswerk. Ze creëert kansen voor Citywerkers door te helpen met het ontdekken van hun talenten. De Citywerkers worden hierin bemiddeld door het Talentenbureau. In dit maatschappelijke uitzendbureau kunnen particulieren en bedrijven hun diensten aanbieden. Kijk voor meer informatie op www.degiftcity.nl.

Voetbalster Kirsten Koopmans in actie voor PSV

Voetbalster Kirsten Koopmans in actie voor PSV, foto: Nienke van der Tak

Zaterdag 26 november neemt PSV voetbalster Kirsten Koopmans het in de rust op tegen Dick van den Brink. Kom kijken en de vrouwen 1 van VV Berkum aanmoedigen! De voetbalwedstrijd begint om 12:00 uur op sportpark De Vegtlust aan de Boerendanserdijk in Berkum.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2016/11/18/voetbalster-te-gast-bij-wedstrijd-berkum-klarenbeek/28206/