feb 04

Cursus meer doen met minder geld start ook in Dieze

Hand met euros ugDe gratis cursus ‘Meer doen met minder geld’ wordt gegeven door twee ervaringsdeskundigen. “Ons motto is Pay it forward.” Gerrie Brommer en Joëlla Fieman geven graag ervaringen door aan ieder die daar om welke reden dan ook behoefte aan heeft.

Vanaf maart starten de dames met een groep in Dieze, bij De Terp (WijZ) aan de Radewijnsstraat 1 in Zwolle. De cursus is voor iedereen die op een positieve manier een verandering wil aanbrengen in zijn financiële maar ook persoonlijke leven. Wat deze cursus inhoudt, actuele informatie, locatie en tijden is te lezen op de website meerdoenmetmindergeld.weebly.com.

Deelname is gratis en er wordt verwacht dat je actief deelneemt. Voor de start vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Je kunt jezelf opgeven via e-mailadres meerdoenmetmindergeld@gmail.com. Als jij jouw telefoonnummer erbij zet neemt Gerrie of Joëlla zo snel mogelijk contact met je op.

Joëlla Fieman en Gerrie Brommer geven de cursus ‘Meer doen met minder geld’

Joëlla Fieman en Gerrie Brommer geven de cursus ‘Meer doen met minder geld’

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2017/02/04/cursus-meer-doen-met-minder-geld-start-ook-in-dieze/28432/