feb 09

Vlasakkers viert carnaval op startdag krokusvakantie

Carnaval Vlasakkers 2016 ugEen week voor Zwolle in Sassendonk verandert, organiseert Wijkvereniging De Vlasakkers samen met Travers Welzijn haar familiecarnaval. In wijkcentrum de Vlasakkers gaan ze zaterdag 18 februari 2017 van 15:00 tot 18:00 uur lekker feesten als voorproefje op het landelijke carnaval.

Een mooie manier om jouw voorjaars- of krokusvakantie te beginnen. Het carnaval is gratis en je mag jouw hele familie meenemen. De enige voorwaarde is dat iedereen verkleed komt.

Naast dansen of hossen op vrolijke carnavalsmuziek kun je meedoen aan diverse spelletjes en knutselen. Verder is er een leuke voorstelling van Clown Bassie en krijgen alle kinderen een gratis suikerspin.

Kom ook gezellig mee feesten, iedereen van jong tot oud is van harte welkom. Alleen voor kinderen onder de vier jaar vraagt de wijkvereniging begeleiding van één van de ouders!

Familiecarnaval Vlasakkers 18 februari 2017

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.diezerpoorter.nl/2017/02/09/vlasakkers-viert-carnaval-op-startdag-krokusvakantie/28440/