“Netwerktafel” Dieze Oost helpt uw wens te realiseren

U loopt al langere tijd met een wens, maar vindt het moeilijk hiermee aan de slag te gaan om deze wens te realiseren. De Netwerktafel Dieze Oost kan u hierin ondersteunen.

Vele organisaties schuiven aan om mee te denken over de vraag of wens die wijkbewoners stellen. Een kleine verandering, bv meer sociale contacten, kan een olievlekeffect hebben als opmaat voor een fijner dagelijks leven!

De antwoorden op de vraag of wens zijn zo veel mogelijk op maat voor de vragensteller.

De Netwerktafel in Dieze Oost heeft inmiddels 3 keer plaatsgevonden. De gestelde vragen zijn tot nu toe zeer divers; de wens of vraag om samen met een maatje een leuke activiteit te ondernemen, ondersteuning bij gebruik van de PC, het aanleren van vaardigheden op de PC en een plek om te oefenen, een passende plek om rustig te kunnen eten ergens in de wijk, uitbreiden van sociale contacten, een lotgenotengroep voor grootouders die hun kleinkinderen niet kunnen zien, vrijwilligerswerk, scholing, etc. U ziet: een breed scala aan wensen en vragen.

Omdat de Netwerktafel een nieuw initiatief is, moeten wijkbewoners nog wel bekend raken met dit initiatief en de weg vinden naar de Netwerktafel Dieze Oost.

Inmiddels zijn er folders en posters gemaakt en verspreid, en komt de Netwerktafel regelmatig in het lokale nieuws. Meer informatie is ook te vinden op de site: http://www.focuszwolle.nl/?pagina=aktiviteiten&id=129

Kent u mensen (eventueel samen met een ondersteuner) die een vraag of wens willen neerleggen bij de Netwerktafel? Of wilt u zelf komen meedenken? Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom.

Iedere laatste donderdag van de maand, van 15.00 uur tot 17.00 uur in het wijkcentrum Dieze Oost, Zerboltstraat 61 te Zwolle.

Let op: In de vakantiemaanden juli en augustus wijken we uit naar Focus Op Uitweg, aan de Zerboltstraat 63a.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2011/08/18/37/37/