Swolsche Vrouwen Academie van start

De Swolsche Vrouwen Academie gaat donderdag 13 oktober van start in Voorwaarts aan de Radewijnstraat. Het doel  is om vrouwen inzicht te geven in hun eigen talenten, deze te ontdekken en verder te ontwikkelen. Hierdoor kunnen de vrouwen een persoonlijke groei beleven, zodat zij meer zicht krijgen op vrijwilligers werk, een opleiding, betaald werk of wellicht een eigen bedrijf. Vrouwen die wonen in Dieze-Oost kunnen deelnemen aan de Swolsche Vrouwen Academie.

Het gehele traject duurt 6 maanden. Voor deelname aan het gehele traject gaat een selectieprocedure vooraf, zodat gekeken kan worden naar de haalbaarheid van het doel dat de deelnemer wil bereiken. Als een deelnemer wordt geselecteerd wordt verwacht dat zij deze het gehele traject zal volgen. Van de deelneemsters wordt een kleine financiële bijdrage gevraagd van 1 euro tot 5 euro. Deze bedragen zijn afhankelijk van de soort bijeenkomst en activiteit.

De agenda en huisregels van de Swolsche Vrouwen Academie ontvangt u bij de informatie die u toegezonden krijgt na aanmelding.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over Swolsche Vrouwen Academie neem dan contact op met Filiz Cağlar, volwassenwerker Travers Welzijn, e-mail f.caglar@travers.nl of met Roely Hulshof, contactpersoon Swolsche Vrouwen, e-mail swolschevrouwen@gmail.com

Adres en datum: Algemene Muziekvereniging Voorwaarts, Radewijnstraat 4, 8022 BG Zwolle. Iedere donderdag van 9.30 tot 12.00 uur. Startdatum: Donderdag 13 oktober 2011

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2011/10/08/swolsche-vrouwen-academie-van-start/248/