Stadsbudget Zwolle 2011: stem op muurschildering viaduct Rijnlaan / Hogenkampsweg

De onveilig voelende viaduct van de Aa-landen naar de stad is een doorn in het oog voor vele bewoners van de groene wijk de Aa-landen, maar ook voor de mensen in de wijk Diezerpoort en de rest van de stad. De thans aanwezige graffiti-leuzen zullen plaats maken voor prachtige kleurige muurschilderingen met afbeeldingen van rietkragen en andere grassoorten zoals het er hier vroeger echt eruit zag. De frisgeel, groen en oranje tinten zullen perfect gaan aansluiten bij de roestkleurige ijzeren constructie van de viaduct. Zo wordt de viaduct een fleurige toegangspoort naar de stad Zwolle.

Stemmen

Vanaf 28 november 2011 kunnen alle Zwollenaren stemmen op hun favoriete idee. Het stemmen gebeurt digitaal onder vermelding van het BSN-nummer. Via www.zwolle.nl/stadsbudget kunt u uw stem uitbrengen. Per BSN-nummer kunt u stemmen op 1 groot en 1 klein project naar keuze. Digitaal stemmen kan tot en met 12 december. Bewoners die geen toegang hebben tot internet kunnen middels een stemkaart stemmen. Deze zijn verkrijgbaar op het stadhuis en de wijkservicepunten. Ook hier moet een BSN nummer vermeld worden. De inzending voor stemkaarten sluit donderdag 8 december 2011 om 12.00 uur. Alle BSN nummers worden gecontroleerd, zodat er geen dubbele stemmen binnenkomen.

Uitslag

Op dinsdagavond 13 december 2011 vindt de uitslag van de verkiezingen plaats op het stadhuis, in de Burgerzaal. Op deze avond wordt bekend welke ideeën de meeste stemmen hebben gekregen en gerealiseerd kunnen worden.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2011/12/06/stadsbudget-zwolle-2011-stem-op-muurschildering-viaduct-rijnlaan-hogenkampsweg/972/