Resto VanHarte Zwolle in beweging

Resto VanHarte TnResto VanHarte Zwolle doet mee aan de Nationale Sportweek en biedt op woensdag 24 april actieve sportworkshops rond het driegangendiner. Kinderen van het KinderResto doen daar ook aan mee. Dit in het kader van de Nationale Sportweek. Resto VanHarte is het buurtrestaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde maaltijden voor weinig geld. Dé plek om buurtgenoten, wijkorganisaties maar ook nieuwe (sport)vrienden te leren kennen.

Sporten is gezond, maar ook een goede manier om andere mensen te leren kennen. Daarom doet Resto VanHarte graag mee met de Nationale Sportweek. Met wat meer beweging zit iedereen ‘beter in zijn of haar vel’. Tijdens een wandeling of fietstocht maak je makkelijker een praatje met vrienden of wijkgenoten. En als je afspreekt om samen naar de sportclub te gaan, combineer je sport en gezelligheid op een leuke manier! Dus doe mee en leer nieuwe (sport)vrienden kennen bij Resto VanHarte.

Landelijke Resto VanHarte Sportweek
In alle Resto’s van VanHarte wordt in de Nationale Sportweek aandacht besteed aan sport en bewegen. Er zijn Resto’s waar de gasten na het diner gezamenlijk gaan wandelen, er zijn leraren die Tai-Chi oefeningen geven, sportinstructeurs vertellen over het belang van en het plezier in sporten, line-dancers nodigen de zaal uit mee toe doen en een stepteam geeft een swingende demonstratie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iedereen is van harte welkom bij Resto VanHarte
Doe mee en reserveer via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 12:30 uur (50 ct/min). Resto VanHarte Zwolle is elke maandag en woensdag geopend in De Terp, Radewijnsstraat 1 in Dieze-Oost. Graag vooraf reserveren. Het driegangendiner is altijd vers en betaalbaar. Kinderen zijn ook welkom.

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant voor jong en oud. Bij Resto VanHarte staat een lekkere, gezonde maaltijd op het menu voor weinig geld. Tegelijkertijd kun je bijpraten met buurtgenoten en ontmoet je allerlei mensen uit de wijk. Regelmatig schuift er een buurtprofessional aan, zoals de wijkagent, en geven wijkorganisaties uitleg. Ook worden er speciale thema-avonden georganiseerd. Resto VanHarte biedt vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan. Samen met de donateurs vormen zij de drijvende kracht achter Resto VanHarte.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/04/15/resto-vanharte-zwolle-in-beweging/10199/