Shoeby in Diezerpoort viert het éénjarig jubileum!

Shoeby TnOp woensdag 17 april is het één jaar geleden dat Shoeby haar deuren opende aan Klein Grachtje 20 in winkelcentrum Diezerpoort te Zwolle. Sander van Straten en zijn team grijpen deze gelegenheid aan om hun klanten eens extra in het zonnetje te zetten. Daarom laten zij hen van woensdag 17 t/m zaterdag 20 april profiteren van een spetterende voordeelactie.

Shoeby biedt trendy dames, heren en kindermode. De winkel van Sander van Straten is één van de 250 Shoeby winkels in Nederland en België. Shoeby onderscheidt zich door de uitstekende service, de gastvrijheid, de goede prijs/kwaliteitverhouding en de snel wisselende collecties.

Shoeby net voor de opening in 2012

Shoeby net voor de opening in 2012

Trendy labels
Trendy of gekleed? Voor een dagelijkse of bijzondere gelegenheid? Shoeby heeft voor elk wat wils. Naast sterke eigen labels zoals Zoï en Eksept voor dames en Cult Edition voor heren vindt men bij Shoeby ook een sterke collectie basics, jeans en accessoires. Shoeby biedt vooral variatie, twee keer per week worden er nieuwe items aan de collectie toegevoegd.

Kindercollectie: Jilly & Mitch!
Jilly & Mitch combineert Fashion & Fun. Hippe boys en girls vinden er naast de stoerste kleding (in de maten 92 t/m 176) ook een funcorner waar zij zich kunnen vermaken met spelcomputers, tv’s en luisterzuilen met populaire muziek. Daarnaast zijn er regelmatig leuke (instore) acties en prijsvragen waarbij ze kans maken op mooie prijzen.

Shoeby Card
Vaste klanten hebben een streepje voor bij Shoeby. Houders van een Shoeby Card worden regelmatig geïnformeerd over interessante aanbiedingen, exclusieve koopavonden en uiteraard de laatste modetrends. Daarnaast kunnen zij met de klantenkaart sparen voor “fashion cheques” die twee keer per jaar worden uitgekeerd. Men kan zich ook aanmelden voor de Shoeby Newsletter, op shoeby.nl.

Je vindt Shoeby aan het Klein Grachtje 20 in winkelcentrum Diezerpoort.
Het 1-jarig jubileum wordt gevierd van woensdag 17 t/m zaterdag 20 april.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/04/18/shoeby-in-diezerpoort-viert-het-eenjarig-jubileum/10261/