Lisa Lois trapt clubtour af in Hedon

Hedon TnNa het succesvolle debuutalbum Smoke is X-Factor winnares Lisa Lois nu terug met de opvolger. Het gloednieuwe album Breaking Away verschijnt pas in mei dit jaar, maar voor die tijd brengt ze het materiaal al ten gehore in het clubcircuit. Vrijdag 26 april trapt de soul- en funkzangeres haar korte clubtour af in Zwols poppodium Hedon. The Cool Quest verzorgt het voorprogramma.

Het nieuwe werk Breaking Away zal binnenkort uitkomen en de eerste single Silhouette wordt al veelvuldig gedraaid door de landelijke radiostations. Lisa Lois was het afgelopen jaar backing vocalist voor Trijntje Oosterhuis, ging op tour met Allen Stone en opende de show van Trijntje Oosterhuis in de Heineken Music Hall. Daarnaast werkte ze aan haar album. Dit jaar kan ze zich volledig focussen op eigen muziek te beginnen met de albumrelease en de show in Hedon.

Lisa Lois

The Cool Quest
The Cool Quest is met hun energieke jazz-/funk-/hiphopsound en een interessante nieuwkomer binnen het Nederlandse popcircuit. Ze wonnen The Battle of the Bands van Zwolle, de publieksprijs van de Kleine Prijs van Fryslân en ze speelden tijdens de Popronde ’11 en ’12.

LISA LOIS
Support: THE COOL QUEST

Locatie: Poppodium Hedon, Burgemeester Drijbersingel 7 in Zwolle
Wanneer: vrijdag 26 april
Aanvang: 21:00 uur, zaal open vanaf half negen
Entree: € 10,00 in de voorverkoop € 12,50 aan de deur (prijs exclusief € 1,00 servicekosten)

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/04/19/lisa-lois-trapt-clubtour-af-in-hedon/10267/