Help YfC en haal Lange Frans naar de pannakooi in Dieze

Lange Frans TnHelp Youth for Christ Zwolle om Lange Frans naar de pannakooi in Dieze te krijgen. Specsavers steunt ons financieel dit jaar, dankzij velen van jullie. En als extraatje kunnen we een ambassadeur winnen. Wij hebben gekozen voor Lange Frans. Wij willen de jongeren verrassen met zijn aanwezig bij de pannakooi in Park de Hogenkamp.

Vorig jaar is het ons als Youth for Christ Zwolle gelukt om de actie van Specsavers in Zwolle te winnen. Dit betekent dat stichting Specsavers ons financieel steunt met een bijdrage voor de organisatie van de pannakooi op woensdagmiddag en donderdagavond.

Binnen deze actie is er iets nieuws bedacht. De winnaars van vorig jaar strijden nu onderling om een ambassadeur naar zijn of haar project te krijgen. Wij doen natuurlijk weer mee en willen proberen Lange Frans op woensdag 19 juni naar Zwolle te krijgen.

Hoe werkt het:

 1. Ga naar www.wineenambassadeur.nl
 2. Kies voor Lange Frans
 3. Zoek naar Pannakooi YfC Zwolle
 4. Je mag 10 munten verdelen. Doe er 5 (dat is maximum) naar de pannakooi en verdeel de rest over de anderen
 5. Vul je emailadres in
 6. De eerste keer krijg je een bevestigingsmail die je moet bevestigen (dat is eenmalig, dus evt. kun je daarna ook een ander met je emailadres laten stemmen)

LET OP!

 • Je bevestigingsmail kan in de spambox terecht komen
 • Het stemmen mag en kan elke dag en loopt tot 31 mei

Wij zijn hier goed in dus ik ben benieuwd hoe snel we bovenaan staan!
En hoort zegt het voort….op facebook, twitter en allerlei andere sociale media.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/05/11/help-yfc-en-haal-lange-frans-naar-de-pannakooi-in-dieze/10667/

1 reactie

  • C.C on 12 mei 2013 at 17:11

  Een vraag: Wat is de link tussen Lange Frans en Youth for Christ?

Reacties zijn uitgeschakeld.