Voorlichtingsavond volwassen KOPP-kinderen

Logo Mindfit TnMindfit, onderdeel van de Dimencegroep, organiseert op maandag 10 juni een voorlichtingsavond voor volwassenen die zijn opgegroeid in een gezin met een psychiatrische of verslaafde ouder. Tijdens deze avond wordt ingegaan op de situatie van KOPP-kinderen en wat hun positie betekent voor de eigen ontwikkeling tot volwassene. Er is ruimte om met anderen ervaringen uit te wisselen en om vragen te stellen.

Kinderen die opgroeien in een gezin met een psychiatrische of verslaafde ouder (KOPP) hebben het niet gemakkelijk en lopen een verhoogd risico om later zelf ook problemen te krijgen. Mindfit biedt veel ondersteunende activiteiten voor deze kinderen om dit te voorkomen. Vroeger was die ondersteuning voor kinderen niet voorhanden. Er zijn dus veel volwassenen die ook KOPP-kind zijn, maar waar nooit aandacht voor is geweest.

De avond vindt plaats in het Dimence-gebouw aan de Burgemeester Roelenweg 9 te Zwolle. De avond begint om 19:30 uur en is gratis toegankelijk. Aanmelding vooraf is noodzakelijk. Mensen mogen een familielid, vriend of vriendin meenemen naar de voorlichtingsavond.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/05/13/voorlichtingsavond-volwassen-kopp-kinderen-2/10701/