City Battle II, maak het mee!

City Battle TnDonderdag 23 mei is het zover, dan vindt de tweede City Battle plaats. Na het succes van de eerste City Battle die vorig jaar plaatsvond, start donderdag om 16:00 uur City Battle II. De bedoeling van de CityBattle II is om tot hele concrete oplossingen te komen voor Zwolse maatschappelijke vraagstukken met als doel om Zwolle samen nog mooier beter en leuker te maken.

Onder het motto “Zwolle maak het mee!” gaan we zes uur overwerken aan vraagstukken en ideeën om Zwolle leuker, mooier en beter te maken. Er zijn zes vraagstukken die betrekking hebben op uiteenlopende thema’s als sociaal, fysiek, economie. Hiermee gaan de deelnemers aan de slag.

Het is de bedoeling dat de vraagstukken worden uitgewerkt in concrete oplossingen. De deelnemers worden hierbij ondersteund door deskundigen uit diverse vakgebieden. Er zijn ongeveer honderdvijftig enthousiaste Zwollenaren die meedoen aan de City Battle II. Het wordt een energieke bijeenkomst met hard werken – we noemen het niet voor niets 6 uur overwerken – en uiteraard veel plezier.

City Battle Zwolle

De Battle vindt plaats op een bijzondere locatie, namelijk de “Oude fabriekshal” van Philips en Vishay aan de Ceintuurbaan 15. Een echte werkomgeving met veel ruimte en inspiratie om de mouwen op te stropen. De CityBattle II start om 16:00 uur en duurt tot 22:00 uur.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/05/22/city-battle-ii-maak-het-mee/10866/