Voorronde Stadskids Stars Indische Buurt

Stadskids Stars IB TnVrijdag 24 mei was het dan zover; de voorronde van Stadskids Stars in de Indische Buurt. De talentenshow in wijkcentrum de Vlasakkers was de laatste van het voortraject in Zwolle. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar konden zich opgeven via www.stadskids.nl en hun talenten laten zien tijdens de voorronde. Alles kon en mag!

De 24e was het de beurt aan: Pricilla en Jamilla, Leroy, Angelica, Aicha, Corcellia, Lavinia – Romeysa & Dyanaira, Cloe, Chelsea, Cheyenna, Aicha & Milou en Sharon om hun talenten te showen. De acts bestonden voornamelijk uit dans en zang. De technische kant van het programma werd geregeld door Rudi (buurtbewoner). Het enthousiaste publiek kon naast het bekijken van de acts genieten van lekkere hapjes die zelf gemaakt zijn door kinderen en jongeren uit de buurt.

De presentatie werd deze avond heel leuk gedaan door twee jongeren in de wijk; Jennifer en Diantha. De jury (Joke, Jolanda en Elly) stonden deze avond op scherp want uiteindelijk mochten er slechts vier kandidaten door naar de finale. De finale zal op 29 mei in jongerencentrum Level Z (Stadshagen) plaatsvinden, waar alle finalisten tussen 13:30 en 17:30 uur hun talent mogen laten zien.

Aan tafel de juryleden Joke, Jolanda en Elly

Aan tafel de juryleden Joke, Jolanda en Elly

Wie gaat er door?
Een moeilijke opdracht voor de jury maar uiteindelijk zijn ze er toch uitgekomen. De winnaars van deze avond waren de drie zusjes Lavinia , Romeysa en Dyanaira met hun dansact op het nummer mini disco – Beng Beng Beng, Chelsea met het nummer ‘Voel me zo verdomd alleen’ uit Ciske de Rat, Cloe met het nummer Hallo Wereld  van Kinderen voor Kinderen en Sharon met haar mooie bijzondere stem op het nummer Stay van Rihanna.

Al met al was het een erg leuke en geslaagde avond en nu op naar de finale op woensdagmiddag 29 mei van 13:30-17:30 uur!

De drie zusjes Lavinia, Romeysa en Dyanaira met hun dansact

De drie zusjes Lavinia, Romeysa en Dyanaira met hun dansact

Chelsea met ‘Voel me zo verdomd alleen’ uit Ciske de Rat

Chelsea met ‘Voel me zo verdomd alleen’ uit Ciske de Rat

Cloe met Hallo Wereld  van Kinderen voor Kinderen

Cloe met Hallo Wereld van Kinderen voor Kinderen

Jennifer, Sharon en Diantha

Jennifer, Sharon en Diantha

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/05/28/voorronde-stadskids-stars-indische-buurt/10941/