Deelnemers kunstroute houden open huis

nieuwe volgorde folder A3 kunstroute.inddDe Kunstroute Overijssel is dit voorjaar officieel geopend en komend weekend kunt u de deelnemers gaan bezoeken. Zaterdag 1 en zondag 2 juni stellen bekende kunstenaars en galeries de deuren open voor het publiek.

Één van de artiesten is Jeannette van Welie aan de Vornkenstraat 6 in Dieze-Oost. Jeannette maakt met acrylverf abstracte en figuratieve schilderijen.

U kunt op uw gemak de prachtige sieraden, mooie beelden, abstracte, figuratieve en mandala schilderijen, glaskunst en nog veel meer bekijken. De kunstenaars vertellen u alles over wat zij maken, wat de achterliggende gedachten zijn van het kunstwerk.

Kom gewoon op één van deze dagen geheel vrijblijvend een kijkje nemen, geniet hier en daar van een lekker kopje koffie of thee. De gangbare openingstijden zijn 10:30 tot 17:00 uur, de toegang is gratis.

Op de website www.kunstrouteoverijssel.nl staan alle artiesten die deelnemen aan de route. Verder hebben de deelnemende kunstenaars in Dalfsen en Ommen een leuke route gemaakt zowel voor de fiets als voor de auto.

Kunstroute Vornkenstraat

Tot eind december 2013 zal bij Schipper Kozijnen aan de Ceintuurbaan 24 in Zwolle een grote expositie van schilderijen zijn van Jeannette van Welie en Joyce van Esch en beelden van diverse andere kunstenaars. De expositie zal plaats vinden in de door Schipper Kozijnen gemaakte huisjes waardoor de schilderijen hele speciale effecten hebben. De toegang is gratis de koffie staat klaar.

Schipper Kozijnen is open op maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur, zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. Koopavond op donderdag van 19:00 uur tot 21:00 uur.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/05/30/deelnemers-kunstroute-houden-open-huis/10987/

1 reactie

    • Henny on 30 mei 2013 at 19:50

    Ik heb die expositie aan de Vornkenstraat 6 gezien vorig jaar ongelooflijk mooie schilderijen, en erg veel .
    Wat mij toen is opgevallen is dat de prijzen wel heel erg laag waren. De organisatie die er achter zit is Expositie De Hugt en die zijn een non profit organisatie, vandaar de lage prijzen. Ik heb 2 mooie doeken gekocht ben er zeer blij mee, het geeft warme kleur in je huis. Ik kom zeker zaterdag of zondag even weer kijken.
    Vr Gr,
    Henny van Triest

Reacties zijn uitgeschakeld.