Met ontferming bewogen!

VEG Puntkerk TnIn de Kapel van Vrije Evangelische Gemeente Zwolle wordt op zondag 9 juni om 10:00 uur een jeugddienst gehouden. Voorganger is Peter Hartkamp. Muzikale medewerking is er van Melanie en David Wildschut.

Heel Nederland leefde mee na de verdwijning van de twee broertjes. Veel mensen waren geschokt toen de jongetjes levenloos werden gevonden. Als een kind sterft is het verdriet groot. Kinderen horen niet te sterven, kinderen horen te leven!

In de Bijbel staan ook verschillende verhalen over mensen die overlijden en ook hoe Jezus daarop reageerde. Deze zondag gaat het over Nain, de jongeling die overleden was. Zijn moeder, weduwe, was ontroostbaar. Jezus zag haar verdriet en was met ontferming bewogen. Vanuit dat intense gevoel van medeleven gaf hij Nain het leven terug. God is met ons begaan! Daarom gaf God ook zijn eigen Zoon om de dood te overwinnen en ons mensen het eeuwige leven te geven.

Wil je meer weten over die God die al jouw verdriet ziet? Kom dan op 9 juni a.s. naar de Vrije Evangelische Gemeente Zwolle aan de Hogenkampseweg 25 in Dieze-Oost.

Kijk voor meer informatie op www.vegzwolle.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/06/02/met-ontferming-bewogen/11039/