Voorlopig laatste Bingo wijkvereniging De Vlasakkers

Bingo De Vlasakkers Tn 2013-06-14Vrijdag 14 juni a.s. organiseert wijkvereniging De Vlasakkers de laatste maandelijkse bingo voor de zomerstop. Een druk bezochte avond waarbij de spanningen hoog oplopen. De bingo wordt gehouden in wijkcentrum Vlasakkers. De avond begint om 19:30 uur, de zaal is open om 19:00 uur.
Speel mee, er zijn weer leuke prijzen te winnen!

De maandelijkse bingo is een gezellig uitje voor bewoners uit de Indische Buurt en de rest van Diezerpoort. Je kunt de hele avond spelen op één boekje van vijftien bingorondes.

Één boekje kost € 7,50 maar je mag natuurlijk ook meer boekjes kopen. Aan het eind van de avond is er een extra ronde met geldprijzen. Daar wordt wel een aparte inleg voor gevraagd van € 1, – per bingokaart. De prijzen van deze bonusronde zijn meestal € 25, – als troostprijs en € 50, – als hoofdprijs. Naast het alom bekende spelletje is er tijd voor een hapje en een drankje. Voor de rokers is er dan tijd om buiten een peukje op te steken.

Met deze avond komt er voorlopig een eind aan de serie bingoavonden. Deze onderbreking is slechts voor de zomermaanden, we zien u graag in september terug bij onze maandelijkse bingo.

Flyer Bingo Wijkvereniging De Vlasakkers

Kom vrijdag 14 juni ook naar wijkcentrum de Vlasakkers
Speel mee en win!

Kijk op voor meerdere activiteiten van de wijkvereniging of activiteiten in de Indische Buurt op www.devlasakkers.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/06/10/voorlopig-laatste-bingo-wijkvereniging-de-vlasakkers/11248/