Focus op Vlasakkers

Focus logo TnStichting Focus verzorgt vanaf 29 juni aanstaande elke zaterdag en zondag van 13:30 tot 16:30 uur een weekendinloop in wijkcentrum de Vlasakkers. Ze nodigen alle buurtbewoners uit om kennis te komen maken. Op 29 en 30 juni staan de koffie, thee en taart voor u klaar.

Stichting Focus wil graag een andere invulling voor het pand aan de Zerboltstraat 63a in Dieze-Oost. Daarom moet de inloop van Focus op Uitweg een ander onderkomen zoeken. Wijkcentrum Vlasakkers wordt in de weekenden weinig gebruikt en na overleg met wijkvereniging De Vlasakkers, Travers Welzijn en begeleiders van Stichting Focus is besloten de inloop van de Zerboltstraat naar de Vlasakkers te verhuizen. 

Hiermee is Focus op Uitweg geholpen en is de wijkvereniging weer een stap dichterbij haar streven het wijkcentrum de hele week open te houden. Als de wijkvereniging activiteiten heeft die in het weekend vallen, zoals Carnaval en het Sinterklaasfeest, blijft de Vlasakkers hiervoor beschikbaar. De inloop van Focus zal dan een weekend uitgesteld moeten worden.

De weekendinloop is ook toegankelijk voor buurtbewoners. Focus wil niets liever dan samenwerking tussen haar doelgroep en bewoners van de Indische Buurt. Misschien kunnen we samen activiteiten gaan organiseren, zo wordt er al gedacht aan een braderie met tweedehands kleding.

Vlasakkers.indd

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/06/22/focus-op-vlasakkers/12132/