Film over jongeren op gezond gewicht ‘Zwolle JOGG stad’

Zwolle Gezonde Stad 2013-06-21 TnDe film ‘Zwolle JOGG stad’ is vorige week vrijdag voor het eerst getoond in het Zwols kegelhuis tijdens het Zwolle gezonde stad-dag. In de film zijn veel bewoners en kinderen uit Dieze en de Indische Buurt aan het woord.

De film gaat over jongeren op gezond gewicht (JOGG) en welke activiteiten er in de wijken Diezerpoort en Holtenbroek zijn om de jeugd te ondersteunen bij een gezonde leefstijl. Er zitten leuke beelden in over Club2Move, StreetMoves Indische Buurt en de Groene Bieste!

Na de presentatie van het ChecKid onderzoek 2012, overhandiging van de uitslagen en uitleg van de cijfers in het Zwols Kegelhuis was er een feestelijke middag voor bewoners uit Diezerpoort en Holtenbroek in Park de Hogenkamp. Voor alle bewoners die niet in de gelegenheid zijn geweest deze feestdag te bezoeken, hebben wij de film op onze site gezet.

Zwolle JOGG stad is gemaakt door Henri Doelman van Hemusic Producties in opdracht van Zwolle gezonde stad. Het commentaar is van Paul Rosenmöller, landelijk ambassadeur JOGG. De fotografie is verzorgd door onze eigen fotografe Cobie Uiterwijk.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/06/28/film-over-jongeren-op-gezond-gewicht-zwolle-jogg-stad/12430/