Wijkservicepunt Oost wegens vakantie gesloten

Wijkservicepunt Oost TnHet Wijkservicepunt Oost aan de Anthonie van der Heimstraat 2a in Zwolle is tijdens de zomervakantie gesloten. Dit betekent dat wijkmanager Hanneke Valkeman en wijkbeheerder Ben Scherluit tot en met zondag 18 augustus niet bereikbaar zijn. Ook Ineke Langenacker, assistente op de Wijkservicepunt en eerste aanspreek- en informatiepunt voor de wijkbewoners, geniet van een welverdiende vakantie.

Verzoeken of meldingen over het openbaar groen, wegen, trottoirs, parkeerplaatsen, verlichting, speelplekken en het sociaal beheer in Diezerpoort zullen even moeten worden uitgesteld. Op maandag 19 augustus kunt u weer bij hen terecht!

Hanneke Valkeman bij Wijkservicepunt Oost

WSP Oost
Wijkservicepunt Oost is het servicepunt voor de bewoners van Diezerpoort, Wipstrik, Berkum, Berkum-Brinkhoek, Oosterenk en Wijthmen. Bewoners kunnen hier terecht met vragen, ideeën en klachten over zaken die in hun wijk spelen. Via het wijkservicepunt kunt u een afspraak maken met de wijkbeheerder of wijkmanager. Voor meldingen over de openbare ruimte kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met telefoonnummer 14038.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/07/24/wijkservicepunt-oost-wegens-vakantie-gesloten/13097/