Uw naaste psychische problemen, u een steuntje in de rug

Logo Mindfit TnSpeciaal voor naasten van (jong)volwassenen met een psychische probleem/ stoornis start Mindfit, onderdeel van de Dimence groep, in september diverse ondersteuningsgroepen. Deze groepen zijn bedoeld als steuntje in de rug.

Dinsdagavond 17 september a.s. start Mindfit een ondersteuningsgroep voor ouders van jongvolwassenen (18-30 jaar) met autisme en/of ADHD. Op vrijdagochtend 20 september starten wij met de cursus ‘Psychische problemen in de familie’ voor partners, ouders en naastbetrokkenen van mensen met psychische problemen. Bijvoorbeeld schizofrenie, ADHD, autisme of depressie etc. Voor naastbetrokkenen van volwassenen met een Borderline stoornis start Mindfit op dinsdagavond 24 september een groep.

Omgaan met iemand met psychische problemen valt niet altijd mee. Goede informatie blijkt van groot belang. Dit zorgt ervoor dat u beter met de problematiek om kunt gaan. Tijdens deze cursussen wordt aandacht besteed aan de omgang met degene met een psychisch probleem. Daarnaast leert u om goed voor uzelf te blijven zorgen.

Deelnemen
Voor informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met het secretariaat van Mindfit, telefoon (038) 469 2 608 of via zwolle@mindfit.nl.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/07/25/uw-naaste-psychische-problemen-u-een-steuntje-in-de-rug/13102/