Nieuw seizoen in de Vlasakkers

Wijkcentrum Vlasakkers TnDe zomervakantie zit er alweer op. De basisschool en de peuterspeelzaal zijn begonnen en dat betekent de start van een nieuw seizoen in ons wijkcentrum. Wijkvereniging De Vlasakkers is gisteren al begonnen met de eerste koffieochtend.

De koffieochtenden blijven hetzelfde als vorig jaar, op maandag en donderdag van 9:00 tot 11:30 uur. Betty is onze gastvrouw en Rinka is aanwezig namens de wijkvereniging. Heb je behoefte aan gezelschap of zin om gezellig een praatje te maken, kom dan eens langs voor een bakkie. De koffieochtend is voor iedereen en vrij toegankelijk!

Een nieuwe activiteit van de wijkvereniging is de vrije inloopmiddag. Deze inloopmiddag is op donderdag van 13:00 tot 16:00 uur in de Vlasakkers. Je kunt er een kaartje leggen of gewoon even bijkletsen met buurtgenoten. Ook op de donderdagmiddag is iedereen van harte welkom!

Alle andere wekelijkse activiteiten vind je in onze vaste agenda, grotere evenementen worden vermeld in het nieuwsoverzicht op www.devlasakkers.nl.

Vlasakkers Inloop 2013-2014

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/08/20/nieuw-seizoen-in-de-vlasakkers/13819/