Vrouwen van Nu organiseert avond over orgaandonatie

TN Vrouwen van NuDe Zwolse afdeling van Vrouwen van Nu organiseert dinsdagavond 10 september aanstaande een thema-avond over orgaandonatie in de Vrolijkheid. De avond wordt verzorgd door Ben Kogelman. De heer Kogelman begeleidde tot zijn pensionering in 2009 vanuit Het Deventer Ziekenhuis familieleden van overleden patiënten in het emotionele proces rond orgaandonatie.

Dinsdagavond zal hij spreken over drie onderwerpen, namelijk: de wettelijke beginselen van orgaandonatie, de informatie die het ziekenhuis moet geven naar de donor en de nazorg voor familie van de donor. Vrouwen van Nu heeft als missie om met de kracht van vrouwen de leefomgeving te versterken. In Zwolle heeft de vereniging 140 leden waarvan enkele ook uit de Diezerpoort komen.

Leden en belangstellende vrouwen zijn welkom op deze avond, die wordt gehouden in zalencomplex de Vrolijkheid, Oude Meppelerweg 3 in Zwolle. De entree is gratis maar voor consumpties moet worden betaald. De zaal is open om kwart over zeven en de aanvang is kwart voor acht.

Voor meer informatie kan je kijken op www.vrouwenvannu.nl/zwolle.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/09/03/14208/14208/