Dieze-Oost ‘spoort’

Trein Dieze-Oost TnBuurtbewoners van Dieze-Oost Zwolle willen de wijk positief op de kaart zetten na een tijd van ”soort van achterstand”. In samenwerking met de gemeente, Travers Welzijn, Gereformeerde Hogeschool Zwolle, Vluchtingenwerk Zwolle en Arcadia organiseert ‘Huis van Vriendschap’ een gevarieerd programma op de Nationale Burendag van 20 september aanstaande. Het motto van die dag is: Dieze-Oost spoort.

“Om deze dag eens uitbundig te vieren trekken wij erop uit met onze eigen trein. Vanaf de Arcadiamarkt zal de Dieze-spoort-trein verscheidene keren een route door de wijk rijden. Wij sporen iedereen aan om op te springen!” Vijftig studenten van de Gereformeerde Hogeschool Zwolle werken mee als vrijwilliger en helpen u onder andere met het in en uitstappen van de trein.

Deze burendagactie vindt plaats van 10:00 tot 14:00 uur bij de Arcadiaflat aan de Hogenkampsweg 150. Wilt u niet met de trein mee dan kunt u het dak op! Er is een uniek gelegenheid om vanaf de dertiende etage foto’s te nemen of van het uitzicht te genieten. De entree is gratis en koffie of thee staat voor u klaar!

Nog meer enthousiaste burendagactiviteiten in de Diezerpoort? Laat het de redactie weten via redactie@diezerpoorter.nl.

Flyer Dieze-Oost Burendagactie

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/09/09/dieze-oost-spoort/14637/

1 reactie

    • Judith on 14 september 2013 at 15:25

    Wij van Kinderdagverblijf De Zeester zijn erbij.

Reacties zijn uitgeschakeld.