Gemeentegids 2013/2014 is naar u onderweg

Logo gemeente Zwolle TnDe nieuwe gids van de gemeente Zwolle valt binnenkort bij u op de deurmat. Het eerste deel van de gemeentegids bestaat uit nuttige informatie voor de inwoners van Zwolle. Een schat aan inlichtingen over bijvoorbeeld uw wijk, de Wmo, burgerzaken, stadsbestuur, vergunningaanvraag en nog veel meer antwoorden op vragen over hoe Zwolle reilt en zeilt.

In het tweede deel van de gids staat een uitgebreid register met de gegevens van organisaties en verenigingen. Ook alle Zwolse bedrijven zijn in de gids te vinden. Dit deel van de gids is ook via www.zwolle.nl te doorzoeken. Als u op de homepage van Zwolle op stadsgids klikt, kunt u het heel gemakkelijk doorzoeken.

LokaalTotaal verspreidt de gids en bezorgt deze voor 21 september bij u thuis. Als u dan nog geen gids ontvangen hebt, kunt u vóór 26 september 2013 een mail sturen naar verspreiding@lokaaltotaal.nl.

Gemeentegids Zwolle 2013-2014

Als u een nee-nee sticker op de brievenbus hebt, ontvangt u geen gids. U kunt dan zelf een exemplaar halen in het Stadskantoor of een exemplaar opvragen via postbus@zwolle.nl, met vermelding van naam, straat, huisnummer, postcode en woonplaats.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/09/12/gemeentegids-20132014-is-naar-u-onderweg/14712/