Wilhelmina van Sonsbeeck nodigt buurtgenoten uit op Burendag

Wilhelmina van Sonsbeeck TnWilhelmina van Sonsbeeck, één van de nieuwe kleinschalige zorghuizen van IJsselheem, doet mee aan de Nationale Burendag op zaterdag 21 september. ’s Ochtends tussen half elf en twaalf uur zijn alle buurtbewoners van harte welkom voor een kopje koffie aan de Bagijneweide 3 in Zwolle.

Er is gelegenheid tot persoonlijke ontmoeting, een praatje of een spelletje. Bovendien is er informatie verkrijgbaar over dementie, zorgmogelijkheden en de ziekte van Alzheimer.

Woonzorgconcern IJsselheem heeft drie Zwolse Zorghuizen gerealiseerd voor ouderen met dementie. Naast Wilhelmina van Sonsbeeck aan de Bagijneweide 3 (Diezerpoort) doen ook de zorghuizen Theodora Vos de Wael Lijnbaan 10 (Kamperpoort) en Anna Heerkens aan de Hertenstraat 12 (Assendorp) op dezelfde tijden mee aan de Nationale Burendag.

Zorghuis Wilhelmina van Sonsbeeck 2013-05-18

Het zijn kleinschalige zorghuizen die midden in de woonwijken zijn gebouwd in de stijl van de omgeving. Doel van die plek midden in de samenleving is dat de bewoners contact met de omgeving kunnen hebben en het volle leven in de buurt ervaren. Alle drie de Zorghuizen hebben daarom op Nationale Burendag een moment gepland om, zoals het thema luidt: ‘de koppen bij elkaar te steken’. Ook kinderen zijn van harte welkom.

Woonzorgconcern IJsselheem biedt verschillende vormen van zorg, wonen en welzijn op veertien locaties in de regio Zwolle. Onder in de linker sidebar van www.ijsselheem.nl vindt u ze allemaal.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/09/13/wilhelmina-van-sonsbeeck-nodigt-buurtgenoten-uit-op-burendag/14720/