‘Bij Bosshardt´ Zwolle opent op Burendag

Majoor Bosshardt TnBuurtontmoetingspunt Bij Bosshardt Zwolle opent zaterdag 21 september haar deuren tijdens Burendag. ‘Bij Bosshardt’ is onderdeel van het Leger des Heils aan de Geert Grootestraat. Het gebouw is verbouwd met als doel een ontmoetingsplek in de wijk te zijn.

Bij Bosshardt Zwolle is een ‘laagdrempelige gastvrije ontmoetingsplek, waar iedere buurtbewoner welkom is en zich welkom voelt’ aldus Petra Timmerman coördinator van het ontmoetingspunt. Buurtbewoners kunnen er vanaf 21 september terecht voor een kop koffie, een luisterend oor of deelnemen aan activiteiten. Vrijwilligers zijn ook welkom!

Bij Bosshardt Zwolle 2013-09-17-01

Vooraf aan de opening is er om één uur ontvangst met koffie en thee, aansluitend is er om half twee een dankdienst met de opening om twee uur en van twee tot vier zijn er activiteiten voor de buurt. Zo zijn er verschillende scouting activiteiten, een springkussen, een ballonnenclown en diverse muziekoptredens.

De openingstijden van ‘Bij Bosshardt’ zijn van maandag tot en met donderdag van tien tot drie uur. Naast de functie van ontmoetingspunt voor de buurt, is er ook een kledingboetiek waar mensen terecht kunnen voor tweedehandskleding. De kledingboetiek is open van dinsdag tot en met donderdag van tien tot twee uur.

Bij Bosshardt Zwolle 2013-09-17-03

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/09/17/bij-bosshardt-zwolle-opent-op-burendag/14762/