Stadsbeiaardier speelt laatste verzoeknummers van 2013

Peperbus TnWie benieuwd is hoe de muziek van zijn favoriete zanger(es), band of componist klinkt als carillonversie vanaf De Peperbus kan zijn hart ophalen. Vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober aanstaande speelt stadsbeiaardier Roy Kroezen voor de laatste keer in 2013 de muzikale voorkeuren van luisteraars.

Een verzoeknummer indienen kan dit keer tot en met vrijdag 20 september aanstaande. Naast de volledige titel van het nummer of muziekstuk, dient ook de naam van de uitvoerend artiest/componist vermeld te worden. Als men voorkeur heeft voor de vrijdag of zaterdag, kan dit aangegeven worden.

Waar mogelijk houdt Roy hier rekening mee. De enige voorwaarde is dat de muziek een herkenbare melodielijn heeft. House, techno en dergelijke vallen af. Verzoeknummers kunnen worden per mail naar rd.kroezen@zwolle.nl of via Facebook en @zwolsebeiaard.

Uit alle inzendingen selecteert Roy Kroezen minimaal drie nummers. Is je nummer uitgekozen dan ontvang je hiervan persoonlijk bericht. De speellijst is een paar dagen voor de uitvoering te lezen in de Wijzerberichten en op www.zwolle.nl/zwolsebeiaardier. Het is nog niet zeker of de verzoeknummers in 2014 terug komen.

Stadbeiaardier Roy Kroezen

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/09/17/stadsbeiaardier-speelt-laatste-verzoeknummers-van-2013/14772/