Dromen bij Jeugdpalet

Jeugdpalet TnWoensdagmiddag 25 september gaan de lessen van Jeugdpalet aan de Stilobadstraat weer van start. De eerste serie lessen van het najaar staat in het teken staan van Dromen en duurt vier weken. We nemen onder andere het verhaal van de Grote Vriendelijke Reus die dromen verzamelt (Roald Dahl) als uitgangspunt.

Vanaf 25 september 2013 gaan we tekenen, schilderen en knutselen rond het thema ‘dromen’ in het benedenatelier van Kunstenaarsvereniging Palet aan de Stilobadstraat 9 in Bagijneweide.

De lessenserie Dromen is bedoeld voor kinderen van 5 tot 12 jaar en wordt begeleid door kunstenaars Saskia Obdeijn, Aly Huisman, Inge Vos en Ditty Nederlof. De serie bestaat uit vier lessen die worden gegeven op woensdagmiddag 25 september, 2, 9 en 16 oktober van 14:00 tot 15:30 uur.

Jeugdpalet

De kosten zijn € 40, – voor de hele serie, dit bedrag moet contant betaald worden bij de eerste les. Voor vragen en opgave kunt u mailen naar jeugd@paletzwolle.nl . Meer informatie vindt u op www.paletzwolle.nl/jeugd.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/09/18/dromen-bij-jeugdpalet/14795/