Knutsel Frutsel Groep start 25 september met vilt

Doosje met vilt TnHoudt u van knutselen en vindt u het gezellig om samen met andere dames in contact te komen die dezelfde passie delen? Dan bent u van harte welkom op de Knutsel Frutsel Groep in Dieze-West. Eens per maand, op woensdag van negen uur tot half twaalf, wordt er een knutselochtend gehouden in de aula van basisschool de Springplank aan de Beukenstraat 83 in Zwolle.

Voor dit jaar staan er vier knutselochtenden gepland met verschillende creatieve vaardigheden. Zo gaan we woensdag 25 september sieraaddoosjes versieren met vilt, 16 oktober herfstkransen maken, 20 november gaan we glas graveren/verven en 18 december kerststukjes of kerstbakjes maken.

Knutsel Frutsel Groep flyer 2013

Per ochtend wordt een eigen bijdrage van twee euro gevraagd. U mag zelf aangeven welke ochtend u mee wilt doen. Graag opgeven aan de balie van de Springplank, liefst één week voor de activiteit in verband met de aankoop van de materialen.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/09/18/knutsel-frutsel-groep-start-25-september-met-vilt/14790/