Kom jij mee eten aan de Diezer keukentafel?

Diezer Keukentafel 2012In het kader van de Week tegen Eenzaamheid wordt voor de derde keer op rij de Diezer Keukentafel georganiseerd. Een avondvullend programma met lekker eten, muziek en enkele bekende Zwolse Mystery Guests!

Samen eten is een gemakkelijke en leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten, op deze manier proberen wij eenzaamheid bij bewoners te voorkomen. De Diezer Keukentafel vindt plaats op woensdag 25 september 2013 van 17:00 tot 21:00 uur in Dienstencentrum De Terp aan de Radewijnsstraat 1 te Zwolle.

De Diezer Keukentafel nodigt alle buurtbewoners van de wijk Dieze uit om op woensdag 25 september samen aan tafel te schuiven. Eet een hapje mee en maak kennis met buren die je misschien nog nooit hebt ontmoet. Een buurman die net als jij van lekker eten houdt, een buurvrouw die haar laatste recept eens wil laten proeven. Een mooie gelegenheid om later eens bij elkaar binnen te lopen, of samen op de fiets te stappen of te gaan vissen. Je hebt vaak meer gemeen dan je denkt. Maar proef eerst alle ingrediënten van onze keukentafel!

De maaltijd wordt verzorgd door de koks van Resto VanHarte en mee-eten aan de Diezer Keukentafel is helemaal gratis. Durf de stap te wagen en stuur een mailtje naar m.marangoz@travers.nl of bel 038-751 84 45. Bellen kan ook mobiel via 06-215 267 81.

Diezer Keukentafel flyer 2013
Programma:
17:00 uur – ontvangst met koffie en thee, optreden Zwolse Mystery Guest
17:30 uur – opening door wethouder Vedelaar
18:00 uur – diner, met tussendoor verbindende spelletjes en muziek
21:00 uur – afsluiting

We introduceren deze avond De Wensboom. Iedereen krijgt de gelegenheid tijdens de maaltijd zijn of haar wens in de boom te hangen. De organisaties hieronder gaan kijken welke wensen ze kunnen vervullen!

De partijen die samen strijden tegen eenzaamheid: een groep enthousiaste buurtbewoners, Travers Welzijn, Stichting Wit, SWZ, Resto VanHarte, WijZ, Leger des Heils, Stichting KarWij en Youth for Christ.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/09/23/kom-jij-mee-eten-aan-de-diezer-keukentafel/14886/