Burendag met rommelmarkt in De Esdoorn

Rommelmarkt en Burendag De Esdoorn TnZaterdag 28 september organiseerde Woonzorgcentrum De Esdoorn aan de Esdoornstraat een burendag met rommelmarkt en braderie. Doel was om het werk van “Vrienden van de Esdoorn” meer bekendheid te geven. En natuurlijk was het meteen ook een ontmoeting voor buurtbewoners. Je werd al heel feestelijk welkom geheten door een mooi versierde gevel, waar de jeugd zich kon vermaken met een springkussen.

Op de begane grond van De Esdoorn was allereerst een smaakvolle braderie ingericht. Allerlei zelfgemaakte producten konden worden gekocht, van bloemarrangementen met herfstbloemen, tot prachtige kaarten en cadeautjes voor pasgeboren baby’s. Kortom: een feest voor het oog, al die kleuren.

Rommelmarkt en Burendag De Esdoorn 2013-09-28-12

Er waren ook twee kraampjes waarin informatie werd gegeven over afasie en over De Esdoorn zelf. In het sfeervolle restaurant kon een kopje koffie of thee worden gedronken. In een andere ruimte was een rommelmarkt waarin behalve boeken ook elektrische apparaten konden worden gekocht. Ook buiten werden er gebruikte spullen aangeboden. En daarbij had de organisatie veel geluk, dat het weer zo meewerkte. Voor de kinderen was er in de kapsalon een grimeur waar je je kon laten schminken.

Rommelmarkt en Burendag De Esdoorn 2013-09-28-19

En tenslotte was er een verloting. Binnen het uur waren alle loten verkocht. Maar ze werden dan ook aangeboden door een medewerkster die voor de gelegenheid was verkleed als pierrot, wat de vrolijke sfeer verhoogde. Kortom: De Vrienden van de Esdoorn kunnen terugkijken op een geslaagde middag.

Bekijk alle foto’s van de burendag en rommelmarkt in de fotoreportage van Cobie Uiterwijk.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/09/29/burendag-met-rommelmarkt-in-de-esdoorn/15032/