Workshops voor vrijwilligers bij Doepark Nooterhof

TN VrijwilligerscentraleSportService Zwolle en Vrijwilligerscentrale ZwolleDoet! organiseren een workshopavond op dinsdag 19 november bij Doepark Nooterhof. De avond begint om zeven uur en bestaat uit twee workshoprondes en een afsluitende netwerkborrel voor mensen die een coördinerende rol hebben bij vrijwilligerswerk in Zwolle.

‘We willen met deze workshop carrousel de deskundigheid van de Zwolse vrijwilligers verbeteren en dat doen we nu voor het derde jaar in samenwerking met Sportservice Zwolle’ vertelt mevrouw Otten van Vrijwilligerscentrale ZwolleDoet!.

De workshops hebben de volgende thema’s: ‘omgaan met de media’, ‘in veilige handen’, ‘iedereen doet mee’, ‘de nieuwe vrijwilliger’ en er is een inspiratiesessie over Drop-outs en jongerenparticipatie. Deelnemers maken een keuze voor twee workshops.

Aanmelden voor de workshops kan via www.vrijwilligerswerkzwolle.nl. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar er zijn wel voorwaarden aan verbonden zoals een maximum van twee deelnemers per organisatie.De Nooterhof

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/10/31/workshops-voor-vrijwilligers-bij-doepark-nooterhof/15804/