Wijkdialoog Dieze-Oost, een wijk met energie

Jij bent aan de Buurt TnWijkwethouder Nelleke Vedelaar, wijkmanager Diezerpoort Hanneke Valkeman en andere wijkwerkers willen graag met de bewoners verder praten over het wonen en leven in de wijk Dieze-Oost op de tweede wijkdialoog ‘Jij bent aan de buurt’. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 5 november in Theater Young Ones aan de Bisschop Willebrandlaan en begint om 19:30 uur.

Op donderdag 25 april hebben we met elkaar gesproken over zaken die van belang zijn voor de toekomst van de wijk. Gesproken is onder andere over stadstuinen, het Simon van Slingelandtplein, over ontmoeten en samen aan de slag. Op dinsdag 5 november willen we daar een vervolg aan geven.

Uitnodiging Wijkdialoog Dieze-Oost

Na een terugblik op 25 april en wat sindsdien is opgepakt, willen we verder met wijkbewoners in gesprek gaan aan de hand van drie thema’s:

  • De eigen kracht van de wijk
  • Hoe aan anderen duidelijk te maken dat Dieze-Oost een prima wijk is
  • Energie als motor voor burgerkracht

Meldingen, verzoeken en klachten over het beheer en onderhoud kunt u doorgeven aan het Klanten Contact Centrum van de gemeente Zwolle via telefoonnummer 14038, keuze nummer 3 (woon- en leefomgeving). Voor digitale toezending verslag wijkplatform kunt u zich aanmelden via www.zwolle.nl/inloggen.

Graag tot ziens op 5 november 2013!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/11/01/wijkdialoog-dieze-oost-een-wijk-met-energie/15824/

1 reactie

    • ronn on 4 november 2013 at 15:16

    das mooi die muts nog nooit gezien IN de wijk

Reacties zijn uitgeschakeld.