VEG houdt jeugddienst ‘Te mooi om waar te zijn’

Kapel VEG TnDe Vrije Evangelische Gemeente houdt elke tweede zondag van de maand een jeugddienst. Thema, accenten, woordgebruik en de muziekkeuze zijn in deze speciale dienst afgestemd op jongeren. Het thema van de dienst op zondag 10 november aanstaande is: ‘Te mooi om waar te zijn’.

Als basis voor deze jeugddienst dient de vrouw uit Sunem en haar zoon (uit 2 koningen 4). De dienst wordt geleid door Gerrit de Haan en de muzikale medewerking is van. De jeugddienst begint om 10:00 uur in de Kapel aan de Hogenkampsweg 25 in Dieze-Oost.

In de Bijbel staan een heleboel mooie verhalen. Zo mooi, dat er mensen zijn die zeggen: ‘dat kan nooit, dat is te mooi om waar te zijn’. Ze zien de Bijbel meer als een soort sprookjesboek, want de verhalen die daarin staan lopen altijd goed af… ze leefden nog lang en gelukkig.

Pianist en songwriter René Kolsters

Pianist en songwriter René Kolsters

En hoe zit het dan hier en nu? Hier loopt het lang niet altijd goed af. Mensen worden nog steeds ziek en we moeten lieve mensen soms veel te vroeg uit ons midden missen. Dus wat hebben we eraan om die Bijbel (verhalen) te lezen? Die is immers te mooi om waar te zijn!

Jongeren en ouderen die hier meer over willen horen zijn van harte welkom in deze jeugddienst.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/11/03/veg-houdt-jeugddienst-te-mooi-om-waar-te-zijn/15856/