Voetbaltoernooi voor jonge Diezerpoorters in kerstvakantie

WRZV TNOp donderdag 2 en vrijdag 3 januari 2014 organiseren zaalvoetbalvereniging WRZV en SportService Zwolle het Zwols Jeugd Kampioenschap Zaalvoetbal voor jongeren in de leeftijd van 10 tot en met 15 jaar.

Twee dagen strijden jongeren om het Zwols Kampioenschap in de WRZV-hal. Het Zwols Jeugd Kampioenschap Zaalvoetbal is een idee van zaalvoetbalvereniging WRZV.

“Jongeren een vrijetijdsbesteding bieden in de vakantieperiode is een doel maar ook een aanzet om jongeren aan ons te binden.”, aldus Freddy Eikelboom, van de zaalvoetbalvereniging.Jeroen van Leeuwen van SportService Zwolle: ”Ik zie met dit toernooi graag een koppeling met het welzijnswerk in Dieze, maar ook de verbinding met de PEC Zwolle Street League zal zeker gemaakt worden.”

SUTU-2

De teams bestaan uit zeven tot acht deelnemers en komen uit de wijk, school of van de sportvereniging. Op het toernooi wordt er aandacht besteed aan sportief gedrag, normen en waarden en respect. De teams zijn verplicht een teamcaptain aan te wijzen. De captain krijgt tijdens een verplichte informatievond alles te horen over de wedstrijdregels.

Inschrijven is mogelijk door een inschrijfformulier af te halen bij de WRZV-hallen of via j.vanleeuwen@sportservicezwolle.nl.

Zaalvoetbal WRZV

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.diezerpoorter.nl/2013/11/06/voetbaltoernooi-voor-jonge-diezerpoorters-in-kerstvakantie/15912/